Vilkår og betingelser

  1. Betaling
  2. Fortrydelsesret
  3. Reklamationsret
  4. Kundepolitik
  5. Om producenterne og bagom Nuno Sport
  6. Personlige oplysninger
  7. Data sikkerhed
  8. Generelle forbehold

 

1.BETALING:

 

Nuno Sport sender faktura. Førstegangs kunder skal altid forudbetale.

Beløbet skal indbetales på: 7780 - 0002621084.

Ønsker du at benytte Mobilpay, skal du aftale det på forhånd.

 

Salg til Institutioner 

Vi vedlægger faktura med varerne. Det er vigtigt at oplyse et navn på den som har bestilt varerne, da dette sikre en hurtigere leveringstid og forhindre fejllevering.  

Husk at oplyse EAN - nummer hvis regningen skal sendes elektronisk.

  

2.FORTRYDELSESRET:

Det er ikke altid, du har købt den rigtige vare eller størrelse. 

 

Du har 14 dages fuld returret hos Nuno Sport og 30 dages ombytningsret, såfremt varerne returneres ubeskadigede samt der følger en fakturakopi og tlf. nr. 

 

Du må prøve og undersøge varen på samme måde, som du kan og må i en fysisk butik.

 

Ved returnering af en vare, der har været taget i brug, hæfter du for en eventuel værdiforringelse af varen. Værdiansættelsen foretages af Nuno Sport..

 

Portoen for returvarer refunderes ikke og der modtages ikke varer sendt pr. efterkrav.

Ved returnering er det dig som køber der hæfter for varen, hvis den forsvinder eller beskadiges i forbindelse med returforsendelsen.

 

Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres.

Nuno Sport kan i denne situation vælge at fradrage eventuelle udgifter ved returforsendelsen fra købsbeløbet.

 Hvis du glemmer at afhente din bestilling, returneres pakken til Nuno Sport, hvis du ønsker pakken gensendt opkræves en ny fragtbetaling.  

 For varer vi har taget hjem specielt til dig gives pengene ikke retur og varerne byttes heller ikke.

 

3.REKLAMATIONSRET:

Hos Nuno giver vi efter købeloven en reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Du kan som kunde klage over fejl eller mangler der er opstået indtil 24 måneder efter købet, det er dog en betingelse at disse fejl eller mangler ikke er opstået ved forkert brug. Reklamationer på varer købt hos Nuno Sport rettes til mail@nuno.dk eller tlf. 21930052.

 Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen.

Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. 

OBS: Inden du sender en vare retur SKAL du kontakte Nuno Sport, idet vi muligvis ikke behøver at få varen retur. Vi kan til tider nøjes med at se et billede af skaden. Sendes varen retur uden aftale afholder vi IKKE omkostningerne til returneringen.

 Oplysning om klagemuligheder. En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

 

4.KUNDEPOLITIK:

Hos Nuno Sport lægger vi stor vægt på god kundeservice. Det betyder meget for os, at kunne levere produkter der er af høj kvalitet og gennemtestet. 

  

5.OM PRODUCENTERNE OG BAGOM NUNO SPORT

Tøjet er produceret af GOTS certificeret økologisk merinould fra Argentina. Ulden bliver sendt til Stuttgart, hvor den resterende del af produktionen foregår. Engel der producerer tøjet har arbejdet med kombinationen af uld og silke siden 70érne og har den største erfaring i denne eksklusive kvalitet, samtidigt lever Engel op til de strengeste krav indenfor økologi, bærerdygtighed og social ansvar overfor hele produktionskæden.

Du kan læse mere om Engels sport på www.engel-sports.com

 

Haflinger sutskoene bliver ligeledes produceret i Europa. Hovedkontoret ligger i Goslar, i Harzen og har siden 1897 produceret hjemmesko i naturmaterialer og med formstøbte såler, der giver den bedste bekvemmelighed og komfort.

Du kan læse mere om Haflinger på www.haflinger.de 

 

Nuno startede i 2000 med salg af økologiske baby- børneprodukter. Og har siden da udviklet sortimentet og forhandler nu alle varer engros til et stort udvalg af butikker i Danmark, England, Norge og Sverige.

Salget af økologisk tøj er steget voldsomt, dette gør at flere og flere nu også efterspørger sportstøj økologisk. Desuden er kravene til ens sportstøj blevet højere, med kombination af uld og silke, har du toppen af det bedste. Både komfort, men også at det ikke lugter som meget syntestisk sportstøj og som ekstra bonus, at det ikke kræve vask så ofte. Læs mere under Om Produkterne. 

Mange har igennem de seneste år fundet frem til at en optimal kropstemperatur under sport giver de bedste resultater. Og så er det jo ekstra bonus at tøj i uld/silke ikke behøves at skulle vaskes så ofte. Tøj i kombination af uld/silke/elasthan giver den absolutte bedste velvære også selvom du giver dig maks.

 

6.PERSONLIGE OPLYSNINGER

Ingen personlige oplysninger, der registreres hos Nuno Sport, bliver overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos nunosport.com

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket. 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk i ukrypteret form, og gemmes i 5 år. 

 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

 

 

7.DATASIKKERHED:

Nuno Sport benytter en avanceret krypterings teknologi. Det betyder at oplysninger om Dankort kun kan læses af Nets og sendes så ingen andre kan læse oplysningerne. Se i øvrigt ovenstående afsnit om Betaling. 

 

8.GENERELLE FORBEHOLD:

Nuno Sport tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer og afgiftsændringer. Ret til prisændringer forbeholdes. Vi kan desværre ikke garantere at vores hjemmeside ikke kommer ud for fejl eller driftsproblemer. Vi retter fejl eller mangler hurtigst muligt efter vi er blevet bekendt med disse. Nuno Sport dækker ikke tab eller andet i forbindelse hermed. 

Javascript skal være slået til således du får den nyeste version af siden hver gang.