Om produkterne

Engel Sports - high performance - ideel design til sports- og outdoor aktiviteter i blødt 100 % ikke kradsende stof. De bedste egenskaber produceret af superfin merinouldfibre der kun er 175 microns tykke kombineret med eksklusiv silke, der giver den ultimative komfort uanset vejr.

Kombinationen af ​​den varme- og kuldeisolerende bløde merinould med silke giver maksimal åndbarhed, komfort og isolering.

Engel Sports kollektion består af en kombination af 70 % økologisk merinould, der foruden at være super blød også kan optage meget fugt uden at føles våd på kroppen. 

28 % super blød og fugtabsorberende silke, der i endnu højere grad giver en luksusfornemmelse og glathed på kroppen, så det på ingen måde virker kradsende men stadig giver optimal varme og tørhed.

Der er tilført 2 % elasthan for at øge uldens egen elasticitet, og få tøjet til at sidde glat og perfekt  og med flade sømme vil du få slid selv under langt tids sportudøvning som marathon, Ironman og cykelløb. Du vil efter endt sport stadig føle dig varm og tør. 

Med et optimalt materiale miks af uld og silke vil du som sportsudøver både inde og ude få glæde af den høje grad af funktionalitet uanset sportsgren.

Kombinationen af uld og silke giver en antibakteriel virkning der reducerer lugtgener forårsaget af sved. Ydermere betyder det, at du ikke skal vaske Engel Sports kollektionen særlig ofte - blot hænge det til luftning og når det er tørt igen vil du opdage at det ikke lugter. Jo mere sved jo større er processen med udvikling af uldens naturlige lanolin, der udgør en form for sæbeproces og dermed renser.

Uldfibre har en høj naturlig UV-beskyttelse, hvilke beskytter dig mod solens ødelæggende stråler. Engel Sports er tætvævet og derfor slidstærkt uden at fylde særlig meget.

Afhængig af hvilken model du vælger, vil tøjet være i to forskellige tykkelser. De lette bluser, singlet m.v. på 150g/m2 og de noget kraftigere og varmere med 200 g/m2.